Onze diensten en services

Boeken financiële administratie

Wij kunnen voor u de complete administratie opzetten en inrichten. Periodiek kunnen we uw financiële administratie boeken en de daarbij behorende aangifte omzetbelasting indienen.

Begeleiding van startende ondernemers

Bent u van plan om voor uzelf te beginnen maar weet u niet waar u allemaal op moet letten en welke rechtsvorm u moet kiezen, dan adviseren wij u daar graag over. Ook kunnen wij u helpen met het opstellen van een ondernemingsplan.

Verzorgen salarisadministratie

De gehele salarisadministratie nemen wij voor u uit handen. U levert periodiek de mutaties bij ons aan en wij zorgen voor de verdere afwikkeling van de gehele salarisadministratie. Zo ontvangt u van ons de loonstroken de maandelijkse aangiften loonheffingen alsmede de jaaropgaven van de werknemers.

Periodieke financiële rapportages

Periodiek na het verwerken van uw financiële administratie kunnen we u een uitgebreide rapportage aanbieden waaruit de resultaten van de betreffende periode blijken.

Samenstellen van jaarrekening

Om in beeld te kunnen krijgen wat de resultaten zijn van uw onderneming stellen wij de jaarrekening samen. De jaarrekeningen stellen wij samen conform de geldende wet- en regelgeving (BW2 titel 9).

Publicatiestukken

Voor de ondernemingen met een deponeringsplicht verzorgen wij tijdig de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Fiscale aangiftes

Zowel de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting als de vennootschapsbelasting kunnen wij voor u verzorgen. Aangezien de belastingen constant in beweging zijn zorgen wij er voor dat de door ons verzorgde aangiftes voldoen aan de meest recente wetgeving waardoor u geen voordelen misloopt.

Advies

Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor maatwerkadvies. Hierbij moet gedacht worden aan bedrijfsadvies, belastingadvies, advies met betrekking tot investeringsvraagstukken alsmede begeleiding van boekenonderzoeken door de Belastingdienst.